Список на URL адреси


Отворање на одложување

Отворете ја секоја URL-то после:Општ напредокТековен тајмер за URL


Веќе се отвори
Отворете повеќе URL-адреси од сајтот.xml

Грешка при вчитувањето или обработката на датотеката за мапа на страницата. Проверете или изберете друга.

Датотеката е успешно вчитана. Пронајдени се број на URL адреси: 0


Отворете повеќе URL-адреси од ознаките на страницата „hreflangs“

Грешка при вчитување или обработка на оваа страница. Ве молиме, проверете или изберете друга.

Датотеката е успешно вчитана. Број на пронајдени URL-адреси: 0

За тајмерот за отворен URL на URL

Отворен отвор за URL-адреса

Кога треба да отворите многу врски одеднаш ...

Отворањето на повеќе URL адреси одеднаш може да биде голем предизвик кога треба да ја копирате секоја врска, да отворите нов таб прелистувач, да залепите секоја URL во прозорецот на прелистувачот и да го погодите отвореното копче.

Може да пронајдете различни услуги што овозможуваат копирање на адреси на рефус URL, залепување на истите во една кутија и отворање на сите одеднаш. Изненадувачки, ова може да биде лоша идеја .

Отворање на повеќе врски - до 50, па дури и 100 - е многу операција што троши ресурси за која се потребни моќни машини и може да се преоптовари вашиот компјутер.

Отворете повеќе URL адреси со тајмер

Решение: тајмер што отвора врски со одложувања!

Ние нудиме решение за овој проблем. Тоа е услуга што отвора повеќе URL-адреси со одложувања.

Овозможуваме повеќекратно отворен тајмер за URL-адреса, каде може да поставите одложување помеѓу отворањето на секоја URL - од 1 секунда до 5 часа!

На овој начин, можете да ја проверите и истражите секоја веб-страница, потоа да го затворите јазичето без да се грижите дека ќе заборавите да отворите следна врска од вашата листа!

Употреба на повеќекратно отворено тајмер за URL

Кој можеби сака да го користи нашиот отворен тајмер за отворено URL-то?

Постојат безброј сценарија за тоа како може да се користи нашиот отвор за врски. Но, еве неколку најчести случаи:

Експерти за оптимизација

Оваа услуга е особено корисна за експертите за оптимизација. Кога треба да постигнете голема услуга или веб-страници или блогови одеднаш, нашата алатка за отворање на повеќе страници може да ви помогне да заштедите време!

Членови на приклучени програми

Членовите на придружна програма треба да ги проверуваат нивните врски од време на време за да бидат сигурни дека тие функционираат, тие отвораат веб-страници во живо, а не „404 не-пронајдени“ страници. Тука е корисен и нашиот проверувач на врски за врски во најголем дел. Само додадете линкови до полето погоре, изберете соодветно одложување и започнете да ги проверувате вашите URL адреси!

Истражувачи на веб-податоци, писатели на содржини, итн.

Проверете ги одговорите на вашите страници, проверете дали вашите блогови се во живо, грабнете содржини од различни извори, споредете ги цените во различни продавници ... Секој може да ја искористи нашата алатка - без ограничувања!

Отворете повеќе URL адреси од датотеката sitemap.xml

Проверете ја картата на вашата веб-страница без проблеми!

Друго можно сценарио за користење на нашиот повеќекратно URL отворен тајмер е проверка на датотеки со мапи на XML.

Мапа на сајтот XML функционира како мапа на вашата веб-страница, водејќи ги моторите за пребарување до сите можни страници на вашата веб-страница. Мапа на сајтови XML честопати се потребни за добро оптимизација, бидејќи тие ги охрабруваат машините за пребарување веднаш да ги лоцираат и анализираат сите важни страници на вашата веб-страница, иако не сте се грижеле за правилно внатрешно поврзување.

Со нашата проверка на URL-то за масовно мапирање , можете брзо и лесно да ги извадите сите URL-адреси од вашиот Мапа на страницата XML, да ги отворите еден по еден со соодветно одложување на вашиот избор и внимателно да ја испитате секоја страница за да бидете сигурни дека е валидна.