Lista e URL-ve


Vonesa e Hapjes

Hapni çdo URL pasi:Përparimi i përgjithshëmKoha aktuale e URL-së


Tashmë është hapur
Hapni URL të shumta nga siti hart.xml

Gabim gjatë ngarkimit ose përpunimit të këtij skedari harte. Ju lutemi kontrolloni ose zgjidhni një tjetër.

Skedari u ngarkua me sukses. Numri i URL-ve të gjetura: 0


Hapni shumë URL nga etiketat e faqeve 'hreflangs'

Gabim gjatë ngarkimit ose përpunimit të kësaj faqeje. Ju lutemi kontrolloni ose zgjidhni një tjetër.

Skedari u ngarkua me sukses. Numri i URL-ve të gjetura: 0

Rreth orarit të hapur të URL-së

Hapësirë e madhe e URL-së

Kur duhet të hapni shumë lidhje menjëherë -

Hapja e URL-ve të shumta menjëherë, mund të jetë një sfidë e madhe kur duhet të kopjoni çdo lidhje, të hapni një skedar të ri shfletuesi, ngjitni secilën URL në dritaren e shfletuesit dhe goditni butonin e hapur.

Ju mund të gjeni shërbime të ndryshme që lejojnë kopjimin e URL-ve të mëdha, ngjitjen e tyre në një kuti dhe hapjen e tyre menjëherë. Isinguditërisht, kjo mund të jetë një ide e keqe gjithashtu.

Hapja e lidhjeve të shumëfishta - deri në 50 apo edhe 100 - është një operacionkonsumon shumë burime që kërkon makina të fuqishme dhe që mund të mbingarkojnë kompjuterin tuaj.

Hapni URL të shumta me timer

Zgjidhja: një kohëmatës që hap lidhjet me vonesa!

Ne ofrojmë një zgjidhje për këtë problem. Shtë një shërbim që hap URL të shumta me vonesa.

Ne ofrojmë një kohëmatës të hapur me URL të shumëfishtë ku mund të vendosni një vonesë midis hapjes së secilës URL - nga 1 sekondë në 5 orë!

Në këtë mënyrë, ju mund të kontrolloni dhe të eksploroni secilën faqe në internet, pastaj mbyllni skedën pa u shqetësuar se harroni të hapni një lidhje tjetër nga lista juaj!

Përdorimi i shumëfishtë i kohëmatësit të hapur të URL-së

Kush mund të dëshirojë të përdorë kohëmatësin tonë të hapur të URL-së më të madhe?

Ka skenarë të panumërt për mënyrën sesi mund të përdoret hapësi i lidhjeve tona. Por këtu janë disa raste më të zakonshme:

Ekspertët e SEO

Ky shërbim është veçanërisht i dobishëm për ekspertët e SEO. Kur ju duhet të arrini një pjesë të madhe shërbimesh ose faqesh ose blogje menjëherë, mjeti ynë i shumëfishtë i hapjes së faqeve mund t'ju ndihmojë të kurseni kohën tuaj!

Anëtarët e programeve të bashkëpunimit

Anëtarët e programit të Filialit duhet të kontrollojnë herë pas here lidhjet e tyre për t'u siguruar që ata funksionojnë, ata hapin faqe interneti drejtpërdrejtë dhe jo "404 faqe që nuk gjenden". Kjo është ajo ku kontrolluesi i lidhjeve tona pjesa më e madhe është gjithashtu e dobishme. Thjesht shtoni lidhje në kutinë e mësipërme, zgjidhni vonesën e përshtatshme dhe filloni të kontrolloni URL-të tuaj!

Studiuesit e të dhënave në internet, shkrimtarët e përmbajtjeve, etj.

Kontrolloni përgjigjet e faqeve tuaja, sigurohuni që bloget tuaja të jenë live, rrëmbeni përmbajtje nga burime të ndryshme, krahasoni çmimet në dyqane të ndryshme ... Të gjithë mund të përdorin mjetin tonë - pa kufij!

Hapni URL të shumta nga skedari sitemap.xml

Kontrolloni hartën e faqes tuaj pa sherr!

Një skenar tjetër i mundshëm i përdorimit të Timerit të Hapur të Shumëfishtë të URL-së tonë është kontrollimi i skedarëve XML të sitit.

Një sitë harte XML funksionon si harta e faqes suaj të internetit, duke udhëhequr motorët e kërkimit në të gjitha faqet e mundshme të faqes tuaj të internetit. Udhëzuesit XML shpesh kërkohen për SEO të mirë, sepse ato inkurajojnë motorët e kërkimit që të gjejnë dhe analizojnë menjëherë të gjitha faqet e rëndësishme të faqes suaj të internetit, megjithëse nuk u kujdesët për një lidhje të brendshme të duhur.

Me kontrolluesin tonë të URL-së së pjesës më të madhe të sitit , ju mund të shpejt dhe me lehtësi të ekstraktoni të gjitha URL-të nga siti juaj XML, t'i hapni ato një nga një me një vonesë të duhur të zgjedhjes suaj, dhe të ekzaminoni me kujdes çdo faqe për t'u siguruar që është e vlefshme.